Aanbod

Hieronder vind je de kavelkaart van Aan het Veld. Daar staat per woningtype de omschrijving, met de prijslijst van de woningen van dat type. Welk type heeft jouw voorkeur?

EXCLUSIVITEIT STAAT VOOROP

Stappenplan van aankoop

Heb je je favoriete woning uitgekozen? Nu wil je vast weten hoe je in aanmerking komt voor jouw favoriete woning.
Dit doe je door onderstaande stappen te volgen.

Stap 1: Schrijf je in via www.aanhetveld.nl/aanmelden. Scroll naar beneden en vul het digitale aanmeldformulier in. Piet Warmerdam Makelaardij neemt vervolgens contact met je op. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf contact met de makelaar op te nemen. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0252-377090, per mail info@pietwarmerdammakelaardij.nl of loop gerust het makelaarskantoor binnen welke gevestigd is aan de Havenstraat 28 te Noordwijkerhout. De makelaar neemt stap 2 tot en met stap 6 persoonlijk met je door.

Stap 2: Voor stap 3, het tekenen van een reserverings(optie)overeenkomst, heb je een financiële verklaring nodig. Met de Rabobank zijn wij overeengekomen dat zij een financiële check uitvoeren. Bij akkoord ontvang je een verklaring en volgt de volgende stap. Uiteraard is het ook mogelijk een financiële verklaring bij je eigen hypotheekverstrekker aan te vragen.

Stap 3: Na het verkrijgen van de financiële verklaring kun je jouw villa reserveren door middel van het ondertekenen van een reserverings(optie)overeenkomst. Hiervoor vragen we een borgsom van € 2.500,00. Hiermee reserveren wij de villa voor je en kunnen andere geïnteresseerden zich slechts nog als reserve kandidaat aanmelden. De borgsom zal uiteraard met de koopsom verrekend worden.

Stap 4: Samen met de makelaar maak je een afspraak in het bouwinspiratiecentrum ThuisinBouwen te Meerkerk (de aannemer die de villa’s gaat bouwen). De verkoopadviseur van ThuisinBouwen neemt alle woonwensen met je door. Je weet dan of jouw wensen daadwerkelijk (technisch) mogelijk zijn en je hebt een indicatie van de kosten. Daarnaast zijn ook veel materialen die worden toegepast bij de bouw van jouw villa te zien en te voelen in het inspiratiecentrum.

Stap 5: Na het nemen van de definitieve beslissing tot aankoop maakt de makelaar de koop- en aannemingsovereenkomst op en bespreekt deze uitvoerig met je. Hierna volgt een feestelijke ondertekening van de overeenkomsten.

Stap 6: De verkoopadviseur van ThuisinBouwen neemt contact met je op voor het maken van een afspraak. De woonwensen worden tot in detail doorgesproken en uitgewerkt.