Exclusieve Villa's

ZEVEN ROYALE VILLA’S OP RIANTE KAVELS, MET VEEL RUIMTE IN EN ROND JE HUIS EN EEN UITZICHT WAAR JE NOOIT GENOEG VAN KRIJGT… DAT IS WONEN IN AAN HET VELD

Met trots presenteren we de zeven villa’s van Aan het Veld. En wat zijn ze prachtig geworden. Duurzaam, royaal, chic en luxueus, en bovenal zeer compleet, op geweldige kavels met een heerlijk uitzicht over de bollenvelden, de bosrand en de duinen. Ze zijn allemaal net weer even anders en dat maakt kiezen zo leuk. Bekijk ze alle zeven en vertel ons welke villa jouw absolute voorkeur heeft.

Bouwnummer 1

AQUILLA

Bouwnummer 1

Villa Aquilla is de eerste villa die je tegenkomt in Aan het Veld. En het is meteen een echte eyecatcher met zijn statige torentje. De villa is net wat anders gesitueerd op de kavel dan de andere villa’s, wat zorgt voor extra veel privacy. Geniet van de royale woonkeuken, de erker, drie ruime slaapkamers en heel veel extra’s.

Bouwnummer 2

SILENTIA

Bouwnummer 2

Op een lekker groot kavel vind je Villa Silentia. Door de dubbele openslaande deuren kom je in de fijne tuin op het zuidwesten met een geweldig uitzicht. De gevel valt op door de zogenaamde risaliet; een gevelgedeelte dat er uitspringt. Dit zorgt op de 2e verdieping voor een mooie, praktisch indeelbare ruimte met veel lichtinval.

Bouwnummer 3

ROCOCO

Bouwnummer 3

Villa Rococo is qua ontwerp gelijk aan villa Silentia, maar heeft een andere kleur gevelsteen die zorgt voor een warm en chic aanzien. Je villa staat mooi centraal op de kavel wat voor heel veel leefruimte rond je woning zorgt. En wat te denken van meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, standaard een walk-in closet en een woonkeuken van maar liefst ca. 28 m2.

Bouwnummer 4

BATALINII

Bouwnummer 4

Via de dubbele openslaande deuren kom je in de wel heel royale tuin. Villa Batalinii heeft namelijk een kavel van maar liefst ruim ca. 1.500 m2; de grootste kavel in Aan het Veld. De villa is zeer duurzaam  met vloerverwarming op zowel de begane grond als eerste verdieping en baadt in het licht door de grote raampartijen.

Bouwnummer 5

FIDELIO

Bouwnummer 5

Villa Fidelio is de gespiegelde variant van villa Aquilla op bouwnummer 1. En dat betekent net weer even een andere lichtinval, ook door de ligging op het Noordwesten. De villa ligt aan een watergang en kijkt heerlijk weg over de bollenvelden. De woning is zowel rijk in uitstraling als ingetogen chic, met tal van indelingsmogelijkheden die te bespreken zijn.

Bouwnummer 6

ROSARIO

Bouwnummer 6

Door de imposante kavels geniet je in Aan het Veld de hele dag van zon in je tuin. Dat geldt ook voor villa Rosario, die qua architectuur gelijk is aan villa Rococo. Dus profiteer je van heel veel ruimte, vloerverwarming op twee verdiepingen en tal van extra’s. Door de ligging op het noordwesten ervaar je de prachtige omgeving hier toch net weer anders.

Bouwnummer 7

CABANNA

Bouwnummer 7

Villa Cabanna kun je met recht het sluitstuk van Aan het Veld noemen. Het is de enige villa met een geel/wit met rood genuanceerde gevel en de kavel is meer dan imposant; maar liefst ca. 1.460 m2. Maak je villa helemaal compleet door te kiezen voor verschillende indelings- en uitbreidingsmogelijkheden zoals een dakkapel, tuinhuis of veranda.

MAAK JE WONING HELEMAAL COMPLEET

De zeven villa’s in Aan het Veld zijn onder architectuur ontworpen en bieden je volop mogelijkheden om jouw persoonlijke touch mee te geven. Denk daarbij aan een veranda, dakkappellen, een badkamer en-suite, een tuinhuis of het realiseren een slaap- en badkamer op de begane grond. Samen met de verkoopadviseur kun je nog heel veel extra woonwensen werkelijkheid laten worden.