kaart-aan-het-veld.jpg

JE WERKT IN DE GROTE STAD, JE WOONT, LEEFT EN GENIET IN AAN HET VELD

Werk je in de grote stad, maar ben je op zoek naar een plek waar je heerlijk rustig, ruim en groen kunt wonen? Dan kom je thuis in Aan het Veld. Dankzij de gunstige ligging en prima OV- en wegverbindingen ben je in no-time op je werk én weer thuis. Via de A44 ben je binnen 20 minuten in Leiden en in nog geen half uur in hartje Den Haag. Ook Schiphol is slechts een half uurtje via de A4 en naar Amsterdam kost je hooguit 45 minuten met de auto. Zo centraal woon je bijna nergens in de Randstad.

Eindeloos genieten in Noordwijkerhout

In Noordwijkerhout gaat het leven zijn gangetje. Het is er knus, gezellig en dorps en de mensen hebben er nog tijd voor elkaar. Noordwijkerhout maakt deel uit van de gemeente Noordwijk en is naast een echte kustplaats ook bekend van de uitgestrekte bollenvelden. Je woont hier in alle rust terwijl alle voorzieningen toch in de buurt zijn.

Bekijk het plan

Alles wat het leven aangenaam maakt

Scholen, sportclubs, gezondheidscentra, recreatiegebieden… bedenk het en je vindt het in Noordwijkerhout of in de directe omgeving. Ook dat maakt wonen in Aan het Veld zo compleet en comfortabel. Shoppen, een terrasje pakken, sporten, wandelen, fietsen of gewoon even lekker uitwaaien aan het strand? Het kan hier allemaal. En wil je wat verder weg? Ook dan ben je er zo dankzij de centrale ligging van Aan het Veld, vlakbij de N206 en in de buurt van NS-stations en bushaltes.

EEN PRACHTIG PLAN MET LUXUEUZE VILLA'S OP EEN GEWELDIGE LOCATIE IN NOORDWIJKERHOUT

Wonen in de Randstad, maar toch in alle rust met volop ruimte om je heen is een droom voor velen. In Aan het Veld worden die dromen werkelijkheid. De locatie aan de Zeestraat in Noordwijkerhout is met recht idyllisch te noemen. Tussen de bollenvelden en vlakbij de zee. Een heerlijke woonplek die prima te combineren is met je werk in Amsterdam, Leiden of Den Haag. Je bent er zo!

Het begint Aan het Veld

Hotspots Aan het Veld

In Aan het Veld woon je middenin de Randstad, vlakbij grote steden als Den Haag en Leiden. Maar van die drukte merk je hier niks. En dat daagt uit tot het eindeloos ontdekken van de omgeving, beleven en recreëren. Aan het strand of juist aan het Oosterduinsemeer. Op de fiets of wandelend door de uitgestrekte bollenvelden. In Aan het Veld kun je overal in de buurt genieten van die authentieke Hollandse natuur en cultuur. Zorgeloos wonen en genieten begint dan ook echt in Aan het Veld.

/media/slider/ac/ac341b84b61bbf9bb961112c3d10d11a/bas-0583.jpg
Strand, zee & duinen

In Aan het Veld is de kust vlakbij. Pak de fiets, neem de Langevelderslag door het fraaie duinlandschap en geniet van een lange zonnige dag aan zee. Daar vind je volop mogelijkheden om te sporten, te ontspannen en te genieten van een heerlijke cappuccino, een lekkere lunch of een glaasje wijn, terwijl de zon langzaam in de zee zakt.

 • Beach Break 5,3 km
 • De Koele Costa 5,3 km
 • Strandclub Witsand 5,3 km
/media/slider/a3/a33ff010423b334d715bb05f8c89b4a9/ramin-talebi-u-b0jwnkgm0-unsplash.jpg
Scholen & zorg

Aan het Veld is een heerlijke plek voor kinderen om op te groeien. Ze kunnen er spelen, sporten en ravotten en ook vlakbij naar school. Ze zijn er zo op de fiets. Er zijn drie basisscholen in Noordwijkerhout en 1 college voor voortgezet onderwijs. Zorgaanbieders vind je ook in de buurt in Gezondheidscentrum Via Antiqua met huisartsen, tandartsen, fysio en een apotheek.

 • Brede School Prinsenhof 2.3 km
 • Teylingen College Leeuwenhorst 4,1 km
 • Gezondheidscentrum Via Antiqua 2,8 km
/media/slider/33/338cc1172a1269975931f07df134b37a/bas-9333.jpg
Shoppen & boodschappen

Rondom het witte kerkje in Noordwijkerhout vind je tal van winkels. Bekende ketens, zoals de Hema en het Kruidvat, maar ook kleine en sfeervolle speciaalzaakjes. Van fietsenmaker tot ambachtelijke slager en van kledingwinkel tot interieuradviseur. Je dagelijkse boodschappen doe je gewoon op de fiets of lopend, bij de Albert Heijn, de ambachtelijke slager of warme bakker.

 • Albert Heijn 2,5 km
 • Echte Bakker van Eeden 2,3 km
 • Ben Borst 5,9 km
/media/slider/9b/9b93d7a126d50fb9f275cadf98265078/bas-0344.jpg
Sporten & recreëren

Noordwijkerhout bruist van de sportclubs. Je kunt naar hartenlust golfen, tennissen en paardrijden. Maar natuurlijk ook voetballen, zwemmen in Zwembad Optisport of naar de Atletiekvereniging de Noordwijkerhoutse Strandlopers. Of je nu een echte pro bent of gewoon lekker recreatief bezig wilt zijn, Noordwijkerhout heeft het allemaal.

 • Sportpark de Boekhorst 1,6 km
 • Ruitervereniging de Boekhorstruiters 200m
 • Noordwijkse Golfclub 6,1 km
/media/slider/e7/e75c4cb8c6e0c4ff487e52ddd16eb116/niklas-rhose-flmxvqld-ni-unsplash.jpg
Eten & drinken

In Noordwijkerhout kun je met volle teugen genieten in de vele leuke restaurants en cafés die het dorp rijk is. Laat je verrassen door de keukens van Het Wapen van Noordwijkerhout of Como & Co aan het Oosterduinse Meer. En drink zeker een lekker biertje bij Speciaalbier Café Van der Geest. En dat op fietsafstand van je nieuwe huis.

 • Het Wapen van Noordwijkerhout 2,4 km
 • Como & Co 2,5 km
 • Speciaalbier Café Van der Geest 2,3 km
/media/slider/ea/ea3b1f94b2c8bf147400aae23775fdda/bas-0989.jpg
Ontdekken & beleven

De omgeving van Aan het Veld daagt uit om eindeloos te wandelen en te fietsen. Je woont hier in het grootste uitgestrekte bollengebied van Nederland en in de buurt vind je tal van leuke dorpjes en bezienswaardigheden. Bezoek de Keukenhof, geniet van het Oosterduinse Meer en de Zilk met wandelgebied de Amsterdamse Waterleiding Duinen.

 • De Zilk
 • De Keukenhof
 • Recreatieplas Oosterduinse Meer