Een prachtig plan met luxueuze villa's op een geweldige locatie in Noordwijkerhout

Wonen in de Randstad, maar toch in alle rust met volop ruimte om je heen is een droom voor velen. In Aan het Veld worden die dromen werkelijkheid. De locatie aan de Zeestraat in Noordwijkerhout is met recht idyllisch te noemen. Tussen de bollenvelden en vlakbij de zee. Een heerlijke woonplek die prima te combineren is met je werk in Amsterdam, Leiden of Den Haag. Je bent er zo!

De Villa's

Duurzaam en comfortabel wonen

In Aan het Veld woon je straks luxueus en duurzaam. De zeer royale woningen en met groen afgeschermde grote kavels staan garant voor heel veel leefruimte. Daarbij is veel aandacht besteed aan de architectuur van je woning, die zich met respect voor de omgeving, voegt naar de sfeer van het buitengebied van de Duin- en Bollenstreek. Alle villa’s bieden volop indelings- en uitbreidingmogelijkheden en worden standaard voorzien van de modernste energievoorzieningen zoals een aardwarmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.

Creëer je eigen thuis

Wonen zoals jij dat wilt. In Aan het Veld kan het echt. Daar zorgt het zeer uitgebreide woon- en (be)leefpakket voor. Je hebt veel mogelijkheden om je woning jouw persoonlijke signatuur te geven. Denk daarbij aan verschillende uitbouwopties, een combinatie van wonen en werken, een veranda of een carport. Voor alle opties kun je terecht in het inspiratiecentrum van ThuisinBouwen in Meerkerk. Je persoonlijke adviseur laat je graag kennismaken met de grenzeloze woonwereld in Aan het Veld.